Van Happen Containers onderneemt duurzaam

Acceptatievoorwaarden afvalstoffen

Afvalscheiding aan de bron

We proberen klanten zoveel mogelijk hun afvalstoffen te laten scheiden aan de bron. Behalve milieuwinst heeft u hiervan in de meeste gevallen tevens financieel voordeel. Immers, hoe beter de afvalstoffen gescheiden zijn, des te makkelijker zijn ze te recyclen. Uiteraard dient u dan wel te weten welke afvalstoffen bij elkaar in welke vuilcontainer mogen. Bekijk hier per afvalstroom welk afval is toegestaan:

U kunt ook ons complete reglement downloaden als PDF: acceptatiereglement afvalstromen.

Heeft u vragen over welke afvalstoffen er wel of niet in uw vuilcontainer thuishoren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier of telefoonnummer 0499 470 500.

Heeft u geschikte vuilcontainers nodig? Op deze website kunt u ons assortiment vuilcontainers bekijken en direct bestellen.

Afvalmanagement

Iedere organisatie produceert op een of andere manier afval en huurt daarvoor doorgaans een vuilcontainer. Of het nu een multinational is, een ziekenhuis of een eenmanszaak, afval is onontkoombaar. Verantwoord omgaan met afval is maatschappelijk en economisch noodzakelijk. Een goed afvalmanagement is daarom van essentieel belang.

Van Happen Containers handelt volgens de wettelijke eisen met betrekking tot afvalscheiding, zoals gedefinieerd in het LAP (Landelijk Afvalbeheers Plan). Door de kennis die wij jaarlijks opdoen met onze bezoeken aan duizenden bedrijfs- en bouwlocaties, profiteert u mee van de gebundelde kennis die aanwezig is in onze organisatie.

Van Happen Containers probeert samen met u nieuwe manieren te vinden die leiden tot het terugdringen van de totale afvalstoffen op de locaties (waardoor u minder grote vuilcontainers nodig heeft en/of deze minder vaak geledigd hoeven te worden) en met name leiden tot een significante reductie van uw totale afvalkosten.

Wij zijn trotse partners van:
Merk Brabant Brabantse Familiebedrijven Genootschap
Weijerbeemd 10 5651 GN Eindhoven | Postbus 2323 5600 CH Eindhoven | T 0499-470 500 | F 0499-470 501 | E info@vanhappencontainers.nl