Van Happen Containers onderneemt duurzaam

Nieuwe gemeente Meierijstad kiest voor Van Happen Containers

Op 1 januari 2017 was de nieuwe gemeente Meierijstad een feit. Daarmee bundelden de gemeenten Veghel, Schijndel en Sint Oedenrode hun krachten. De afvoer en verwerking van afval uit de milieustraten in Schijndel en Veghel, werd eind vorig jaar aan Van Happen Containers gegund.

 

Meierijstad zocht een innovatieve dienstverlener, die haar expertise in de ruimste zin van het woord inzet voor de gemeente. De verhoging van het milieurendement en verlaging van de kosten zijn speerpunten voor de gemeente. Daarbij werd Van Happen Containers als partner gekozen.

Op 2 januari is de dienstvelening van start gegaan en zien de inwoners van Meierijstad de milieuvriendelijke vrachtwagens van Van Happen Containers rijden. Ook zijn er nieuwe containers in Veghel en Schijndel geplaatst. De komende drie jaar en drie maanden gaat Van Happen Containers bijdragen aan een schone gemeente Meierijstad.

 

Wij zijn trotse partners van:
Merk Brabant Brabantse Familiebedrijven Genootschap
Weijerbeemd 10 5651 GN Eindhoven | Postbus 2323 5600 CH Eindhoven | T 0499-470 500 | F 0499-470 501 | E info@vanhappencontainers.nl