Maatschappelijk verantwoord ondernemen

mvoheader

Samen duurzaam ondernemen

Door te investeren en te innoveren in maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen wil Van Happen Containers de maatschappij leefbaar houden met oog voor volgende generaties met natuurlijk één doel: 'Samen Duurzaam Ondernemen'.

Iedere dag streeft Van Happen Containers ernaar om samen met haar medewerkers, klanten, leveranciers en samenwerkingspartners 'Samen Duurzaam te Ondernemen'. Hierbij kan de klant vertrouwen op onze jarenlange ervaring en kennis van onze dienstverlening en op de zorg dat onze dienstverlening en materieel altijd voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

'Samen Duurzaam Ondernemen' vormt het uitgangspunt van ons MVO- en duurzaamheidsbeleid. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en duurzaamheid zijn volledig verankerd in de bedrijfsvoering. Aandachtgebieden binnen dit beleid zijn onder andere: Duurzame bedrijfsvoering, Vitale medewerkers en Duurzame innovaties.

 

`

ontwikkelingen kerncijfers MVO
Wij zijn trotse partners van:
Merk Brabant Brabantse Familiebedrijven Genootschap
Weijerbeemd 10 5651 GN Eindhoven | Postbus 2323 5600 CH Eindhoven | T 0499-470 500 | F 0499-470 501 | E info@vanhappencontainers.nl