Van Happen Containers onderneemt duurzaam

Transport

Goederenvervoer

Bulk, zware en moeilijk te laden en te lossen goederen kunt u veilig laten vervoeren in een container. Vervoer van dergelijk materiaal is voor Van Happen Containers een dagelijkse bezigheid evenals container vervoer van en naar ‘onmogelijke’ plaatsen. Wij brengen uw goederen, zoals aggregaten en glasbokken, zonder transportschade naar hun bestemming. Wij maken ruim baan voor transport.

Efficiënt (container) vervoer

Transport vraagt om kwalitatief hoogwaardig materieel en medewerkers met de juiste kennis, ervaring en inzicht. Wij hebben die middelen en expertise. Van Happen Containers heeft decennialange ervaring met (container) vervoer. Tevens beschikken we voor efficiënt (container) vervoer over vrachtwagens met allerlei soorten laad- en lossystemen. Ons totale vrachtwagenpark bestaat uit ruim 100 vrachtwagens. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de juiste vrachtwagen uw materiaal of container vervoert. Wij kunnen het meest veeleisende transport veilig, efficiënt en volgens de regels vervoeren.

Vraag vandaag nog een offerte aan via het contactformulier of bel naar telefoonnummer 0499 470 500. 

Vrachtwagens

Van Happen Containers beschikt over een zeer uitgebreid, modern vrachtwagenpark. We hebben voor elke klus de juiste vrachtwagen. Zo worden wagens met een kraakperssysteem ingezet voor het ledigen van uw rolcontainer(s). Voor containertransporten (halen, brengen, ledigen) hebben we diverse vrachtwagens met verschillende laad- en lossystemen, te weten kabel op- en afzetsysteem, haakarmsysteem, zijlaadsysteem en portaalarmsysteem. Zware en moeilijk te laden en te lossen goederen worden vervoerd door onze vrachtwagens die voorzien zijn van een zware kraan.

 

 

dieplader

dieplader voor speciaal transport

 

zijlader

zijlader diverse afmetingen (20, 30 & 40 feet)

 

kraanwagen

vrachtwagen met kraan

 

trekker-oplegger-rollerkraan

trekker-oplegger met rollerkraan

 

kraakperswagen-met-kraan

 kraakperswagen met kraan

 

portaalwagen

vrachtwagen met portaalarmsysteem

 

haakarmsysteem

vrachtwagen met haakarmsysteem

 

 

 

 kraakperswagen

kraakperswagen

  

 


 

 

 

Wij zijn trotse partners van:
Merk Brabant Brabantse Familiebedrijven Genootschap
Weijerbeemd 10 5651 GN Eindhoven | Postbus 2323 5600 CH Eindhoven | T 0499-470 500 | F 0499-470 501 | E info@vanhappencontainers.nl